Beskæring, hækklipning og træfældning

Lad os stå for beskæring af havens planter

Vælg MVP Anlæg & Have til beskæringsarbejde og hækklipning

Lad os stå for beskæring af havens planter. Med mange år i branchen har vi stor faglighed og kompetencer inden for beskæringsarbejde på alle typer beplantning, herunder frugttræer, buske og træer af alle størrelser. Vi giver også gerne råd og vejledning om beskæring og vedligeholdelse af havens planter.

Har du en hæk, der skal klippes, står vi også gerne for det. Vi har erfaringen og udstyret, der skal til for at skabe et flot resultat, der tydeligt bærer præg af at være udført af en professionel anlægsgartner. Vi laver gerne en fast aftale om at vende tilbage igen næste gang, der er brug for hækklipning.

Sikker og korrekt udført træfældning

Har du et eller flere træer, der er blevet for store eller gået ud? Hos MVP Anlæg & Have hjælper vi gerne, når træer skal fældes i haven.

Vi sørger for, at træet bliver fjernet på forsvarlig vis, så det er sikkert for både mennesker, bygninger og resten af haven. Vi fjerner også gerne roden for dig.

Kontakt os og hør mere

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for beskæring og træfældning, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Ring på 21 27 24 26 eller send en mail til mail@mvp-anlaeg.dk.

(+45) 21 27 24 26
mail@mvp-anlaeg.dk